star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 310 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 670 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 310 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 670 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 310m²


Ár:

260 000 000 Ft

Építés éve
1994
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

XI. Sasadon, zöldövezetben ELADÓ egy jelenleg többgenerációs CSALÁDI HÁZ!

Kiváló lehetőség CSALÁDOKNAK, de akár BEFEKTETÉSRE IS!

Tökéletes elhelyezkedés, körbe süti a Nap a házat! Családi házas övezet, gondozott, dús növényzetű kertek veszik körbe a sík telket.
Az épület 1994-ben épült a kor legkiválóbb alapanyagaiból.
2007-ben modernizációra került sor, ennek során 3 rétegű nyílászárókat, 13 cm-es tető és 12 cm-es homlokzati hőszigetelést kapott.
2020-ban energia takarékos, modern Vaillant kazán és indirekt tároló került kiépítésre, mindhárom lakás külön hőmennyiség mérőkkel van ellátva.

A felső két szint klimatizált, hűtő-fűtő egységekkel kiépítve.

A ház három külön bejáratú lakásból áll:
- Emelet: 100 m2, 3 szoba, erkélykapcsolattal + praktikus padlástér
- Magasföldszint: 100 m2, 3 szoba, erkélykapcsolattal,
- Félszuterén: 1 szoba, 45 m2 ill. ezen a szinten utcafronton található egy nagy GARÁZS elektromos kapuval és egy MOSÓKONYHA, amely tárolásra is alkalmas!

A kertben gyümölcsfák és dísznövények találhatóak, valamint egy kis játszótér és fedett autóbeálló is helyett kapott. A kapuk elektromos távvezérléssel rendelkeznek.

Tömegközlekedési szempontból ideális, az 53-as busz megállója egy percre található, mellyel pár perc alatt elérhető a 4-es METRO, (15 perc a Kálvin tér) ETELE-tér, vagy bel-Buda, ALLEE!!
De, pár perc alatt elérhető a 8-as busz vonala a pesti Belváros irányába, vagy 59-es villamos Széll Kálmán tér irányába!
A környéken, séta távolságra óvodák, Farkasréti Általános iskola, szuper játszóterek, ALDI, LIDL, Eleven center, stb.

Az ingatlan tehermentes, akár azonnal birtokba vehető!!!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639166


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639166

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 m², míg a hozzá tartozó teleké 670 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 838 710 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.