star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 340 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 340 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld

  • 91m²


Ár:

130 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2020
Szintek
1
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A XVI. kerületben, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Petőfikertben 340 nm-es telken eladó egy 91 nm-es, 2020. nyarán megépült ikerházfél.
Az ingatlan a mai kor igényeit kielégítő felszereltséggel és remek belső kialakítással épült,
A fűtést és melegvíz ellátást levegő-víz hűtő-fűtő hőszivattyú biztosítja, minden helyiségben padlófűtéssel és mennyezet hűtéssel, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor rásegítéssel.
A lakás minden helyiségében padlófűtés biztosítja az egyenlő hőmérsékletet.
A ház napelemmel ellátott, aminek köszönhetően a rezsi igazán kedvezően alakul. Az ingatlan GEO tarifás.
A kertben automata öntözőrendszernek köszönhetően a szépen gondozott gyep és a gyümölcsfák vízellátása a lakók hosszabb távolléte alatt is biztosított.
A gépesített konyhabútor, valamint a beépített szekrények (előszobában, fürdőszobákban, gardróbban) az ár részét képezik.
Az ablakokon redőny és szúnyogháló, a nappali teraszra nyíló ablaka-ajtaja elektromos alumínium redőnnyel felszerelve. A terasz polikarbonát tetővel fedett.
A kertben alábetonozott alapzaton kis faház található a kerti szerszámok elhelyezésére.

A ház nagyon jó állapotú, igazán hangulatos, jól élhető terekkel, hangulatos kis kerttel, nagyon alacsony rezsivel.

Ára: 130 MFt
A költözés nem azonnali, a tulajdonos szívesen visszabérelné megegyezés szerint.

A környék nagyon hangulatos, csendes, pár perc sétányira található a 45-ös autóbusz megállója, amivel 15 perc alatt az Örs vezér terénél lehetünk.
További információért kérem, hívjon bizalommal. Irodánk honlapján további ingatlan ajánlatainkból válogathat. Ingyenes hitelügyintézőink segítségével megtalálhatják a legmegfelelőbb hitelfelvételi lehetőséget.

A környékről:

A környék nagyon hangulatos, csendes, pár perc sétányira található a 45-ös autóbusz megállója, amivel 15 perc alatt az Örs vezér terénél lehetünk.


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld, Kardosfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598148


+36 30

Ingatlannet kód: NET6598148


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerület, mátyásföldi (Kardosfa utca ) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). Az ikerházról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 340 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 1 428 571 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Szoldinger Éva referens a Penthouse Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.