star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalalövő

  • 126 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 970 m²

    telek

Vételár:

44,8 millió Ft

Eladó ház Zalalövő

  • 126 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 970 m² telek

  • Eladó ház Zalalövő

  • 126m²


Ár:

44 800 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalalövőn a Borostyán-tótól 5 perc sétára kényelmes családi ház jó adottságokkal eladó.

Az Őrség kapujában Zalalövőn eladó egy két generáció számára vagy vendégfogadásra is alkalmas családi ház gondozott területtel, dupla garázzsal, melléképülettel, pincével.
Az ingatlan a város központjától nyugati irányban, a Borostyán-tótól délre található. A telek két helyrajzi számon található: 750 illetve1220 m2-en, akár gazdálkodásra is alkalmas.
Az épületben jelenleg egy nagy nappali, két szoba, étkező és egy gardróbként használt, de szoba méretű helyiség is található. A kényelmes méretű konyhához külön étkező és kamra kapcsolódik. A tető illetve minden helyiség nyílászárói lecserélésre kerültek az elmúlt években, a felújítás csupán a fürdőszobában nem történt még meg. A fűtést központi kazán biztosítja, mely a lakórészhez kapcsolódó, udvari és belső ajtóval egyaránt rendelkező nagy méretű nyárikonyhában került elhelyezésre. Az ingatlanban ipari áram is rendelkezésre áll, míg a biztonságot szolgálják az elhelyezett biztonsági kamerák.
Az épület végén tágas, 2 autó elhelyezésére és tárolásra is alkalmas garázs található, az épület egészének padlástere tárolásra megfelelő. A nagy udvarban fúrt kút, pázsit, dísz növények találhatók, gyümölcsös kialakítására kiváló adottságokkal. Az ingatlan egyaránt alkalmas összeköltözőknek, vagy azoknak, akik falusi vendéglátással szeretnének foglalkozni. A helyszín turisztikai szempontból kifejezetten kedvező, a Borostyán-tótól 5 perc sétára, az Őrség és Zala megye erdei, rétjei, túralehetőségei jól elérhetőek, gyalogos és kerékpártúrák formájában. Zalaegerszeg 22 km-re található, fürdőivel, programjaival, vásárlási lehetőségeivel. A közeli őrségi települések és környékük a kirándulások mellett kitűnő gasztronómiai és kulturális élményeket biztosítanak. Gombagyűjtés, madármegfigyelés, horgászat egyaránt szerepel a programkínálatban.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes. További információkért illetve megtekintés egyeztetéséhez hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Zalalövő, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614853


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614853

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalalövői (Petőfi Sándor utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 970 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 44,8 millió Ft, négyzetméter ára 355 556 Ft, ami a zalalövői átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614853. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalalövő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.