star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 1 800 m²

    alapterület
  • 5 600 m²

    telek

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 1 800 m² alapterület
  • 5 600 m² telek

  • Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 1 800m²


Ár:

250 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó jó állapotú telephely Hódmezővásárhelyen!

Hódmezővásárhely ipari övezetében eladó egy 1800 m2-es, jó állapotú, frissen átépített, 9 méter belmagasságú, élelmiszer tárolásra és előállításra is alkalmas csarnoképület 5600 m2-es, összközműves telken.
A közelmúltban történt átalakítás kapcsán beépítésre került 585 m2 alapterületen, hűtőházi panelekből, 5 méter belmagasságú gyártó tér, amelyben minden olyan élelmiszeripari tevékenység végezhető, amely megköveteli a HACCP rendszer használatát. A hűtőházi paneleken belül a levegő a beépített gépészet segítségével 12 fokig hűthető egy programozható berendezéssel (2000 m3/h légcsere lehetséges).
A padozatába rozsdamentes acélból készült lefolyó rendszer került beépítésre arra az esetre, ha gyakori lenne a tisztítás vízzel vagy vízben oldott tisztítószerekkel. Kialakítottak benne férfi-női szociális részeket, fehér-fekete öltözőket, tusolókkal, az előírásoknak megfelelően.
A csarnok másik része 1200 m2 nagyságú raktárterület, ipari padlóval és nagyméretű ipari kapukkal ellátva, melybe akár kamionnal is be lehet állni. Ezen rész további bővítési lehetőségként is szolgál a gyártórészt illetően, továbbá a csarnok galériaszintjén 180 m2 alapterületen irodák és hozzá tartozó szociális részek találhatók.
A közműveket tekintve rendelkezik víz, gáz, villany és csatorna bekötéssel, valamint 3*175 A ipari áramkapacitással.
Eladók az épülettel együtt az árumozgatást segítő targoncák: egy 2,5 tonna teherbírású elektromos targonca, egy új állapotú elektromos kézi mozgatású targonca.

Bővebb tájékoztatásért kérjük, keresse munkatársunkat Benke Józsefet a as telefonszámon.


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6406150


Az ipari ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 800 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 600 m². Az ipari ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 138 889 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Benke József referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406150. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.