star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 5 315 m²

    alapterület
  • 5 315 m²

    telek

Vételár:

270 millió Ft

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 5 315 m² alapterület
  • 5 315 m² telek

  • Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 5 315m²


Ár:

270 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Hódmezővásárhelyen, ipari övezetben kínálok megvételre 5315 nm-es telket, valamint a rajta elhelyezkedő 1800 nm-es ipari téglaépület. Az ingatlan 2 részre tagolható, amely egyben és külön is hasznosítható. A téglaépület oldalának egy része üveg, ami biztosítja a természetes megvilágítást. Ezt egészítik ki a nagyméretű és teljesítményű ipari lámpák. Az ingatlan északi része kétszintes, itt kapott helyet az iroda és néhány raktár-helyiség is. Az egész terület nagyrésze betonozott, az épület padlózata többségében ipari csiszolt beton. A tisztántartás végett a vízelvezetési csatornák és összefolyók rozsdamentes anyagokból készültek.
Az ingatlan 600 m2-es részén az elmúlt években kézműves sör készült, amely továbbra is alkalmas erre, vagy akár egyéb élelmiszer vagy ital gyártására, palackozására is sor kerülhet. Az ingatlan másik felében jelenleg használtruha osztályozása történik. Ennek területe kb. 1200 m2. Az ipari területek mellett szociális helyiségek (női-férfi öltöző, tusoló, mosdó, WC) is megtalálható.

A fotókon látható berendezés egy része már értékesítésre került, a többi eszköz, külön tárgyalás részét képezi. Az ingatlan eladási ára ezt nem tartalmazza.
Az áramellátás 3 fázisú.

Miért éri meg Önnek ez a befektetés?
Épület: 1800 m2, mely megvásárolható vagy bérelhető is.
Belmagasság: 7,5 m. Mennyezet 9 m.
Két részre osztható: 720 m2 + 1180 m2
A Hódmezővásárhelyt elkerülő – Szegeddel, Békéscsabával összekötő - út közelsége kiváló lehetőséget nyújt az épület és a terület ipari célú hasznosítására. Az autópálya 20 km-es közelsége is szintén előnyös logisztiai szempontból.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Prémium
Ingatlanértékesítő új nyílászárók
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637487


Az ipari ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 315 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 315 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 50 800 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637487. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.