star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

57 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 70m²


Ár:

57 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szeretnék bemutatni Baja egyik legkedveltebb utcájában található okos lakást, amely egy igazi ritkaság. Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik szeretnék élvezni a város közelségét és a nyugalmat egyaránt.Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy mindössze egy rövid sétára legyél a Sugovica partjától. Pár perc alatt elérheted a sétányt, ahol számos kávézó, üzlet és a piac vár, így könnyedén hozzáférhetsz a városi élet színtereihez.Ez a földszinti lakás különösen előnyös idősebbek számára, hiszen könnyen megközelíthető, és nincsenek emeleti lépcsők. Ugyanakkor ideális otthont nyújt családok számára is, hiszen kifejezetten gyerekbarát kialakítású, mert a nappaliból elérhető számukra az egész zárt, biztonságos udvar!Kertkapcsolata miatt akár kertészkedni is lehet, hatalmas füves részén egy játszótér is helyet kapott a gyerekeknek..Az ingatlannak egy tágas saját terasza van. A lakóházban található lift kényelmes megoldást nyújt, hogy könnyedén juthass fel és le a lakásodhoz a mélygarázsból, ahol rendelkezésedre áll egy beálló,amit külön kínálunk eladásra.Ennek ára: 6,9 Millió FtA lakás teljesen okos rendszerekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy minden fontos funkciót távolról vezérelj. Az otthonodat bárhol, bármikor irányíthatod a telefonodon vagy a táblagépeden keresztül. Változtathatsz a hőmérsékleten, be- és kikapcsolhatod a világítást, a redőnyöket állíthatod, illetve ellenőrizheted a biztonsági rendszert is, mindez a kényelmed és a biztonságod érdekében. Az emelkedő rezsiárak miatt pedig a távoli vezérlés még inkább előnyt jelenthet számodra.A lakás eladása után a visszabérlés lehetősége is érdekelt lehet kb. 1évre,.Ha felkeltette az Ingatlan az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal és megmutatom !
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: LK094632


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6603129


+36 20

Ingatlannet kód: NET6603129


Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 814 286 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603129. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.