star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 49m²


Ár:

23 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baja Klapka lakótelepen a "kockákban" eladó 49 m2-es, erkélyes, panel programos tégla lakás a 2. emeleten, földszinti saját tárolóval.Található benne 2 szoba, konyha-étkező kamrával, fürdő, külön wc, előtér, közlekedő. Az erkély (lodzsa) 4,5 m2 mely játszótérre, zöld parkra néz.Az épület 1980 körül épült, a lakás nyugati fekvésű, meleg, kis költségből fenntartható.A panel program keretében hőszigetelt műanyag ablakokat építettek be (szúnyoghálóval és redőnnyel) 2 rétegű üvegezéssel, illetve a házat külső szigeteléssel látták el.A lakás szépen karbantartott, az elmúlt években cserélték bejárati ajtót több ponton záródó biztonsági acélra, felújították a konyhát, fürdőszobát és a külön wc-t, illetve új belső ajtókat és beépített szekrényeket építtettek be. A konvektorokat is lecserélték, a jelenlegiek már nagyon takarékosak!A szobákban kiváló állapotú a parketta, a többi helyiségbe kerámia lapozás került.A villamos hálózat részben új, 20A áll rendelkezésre.A meleg vizet új Beretta átfolyós gáz melegítő szolgáltatja.A pakolásban a közlekedőben elhelyezett új beépített szekrények és a földszinten található saját tároló is segít.A kellemes nyári hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik.A lakóközösség csendes, a lépcsőház rendezett, tiszta.Parkolás közvetlenül a lépcsőház bejárata előtt, illetve a ház mellett lehetséges.A közös költség 5200 Ft/hó!A konyhabútor és a beépített gépek a vételár részét képzik!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Referencia szám: LK084995-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658597


+36 70

Ingatlannet kód: NET6658597


Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 479 592 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658597. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.