star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 140m²


Ár:

67 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Békéscsaba központjában, a Honvéd téren, egy 2. emeleti, 5 szobás 140 m2-es 2 szintes tégla építésű szép társasházi lakást.
Az ingatlan 1985-ben épült, tégla építésű, felújított, igényesen kialakított 2 szintes lakás, mely saját zárt udvarral rendelkezik. Az ingatlan 2 különálló lakásból lett össze nyitva, de bármikor gyorsan visszaalakíthatóak különálló lakásokra. A két szintet egy exkluzív, nagyon szép lépcső köti össze.

A beltér:

A lakás részei:
Konyha, kamra, tusolós fürdőszoba, kádas fürdőszoba, 2 db WC külön, nappali, étkező, 3 db szoba, közlekedők, előterek, gardrób, 2 db erkély.
Fűtéséről konvektorok gondoskodnak.
Az összes nyílászáró ki lett cserélve, az ablakok fából 3 rétegű hungaropán üvegezéssel, redőnyözöttek, az ajtók különleges kiképzéssel és festéssel készültek.
A szobákban parketta található, melyre minőségi padlószőnyeg került, a többi helyiségeket kerámia burkolat fedi.
Az egyik fürdőszoba kádas, a másik tusolós, melyek szintén felújításra kerültek. A meleg vizet Vaillant vízmelegítő kazán biztosítja. A kádas fürdőszobában megtalálható még mosógép és szárító gép, mely a vételár részét képezi!
Az előterekben beépített szekrények találhatóak, melyek praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak.
A konyhai bútorzat, és annak berendezései ugyancsak a vételár része, a többi helyiségben található bútorzat maradhat, amelyek viszont már külön megegyezés tárgyát képezik.
Mindkét szinten hűtő klíma gondoskodik a nyári hónapok kellemes hőmérsékletéről.

A környékről:

Az udvarban található egy garázs is, mely szintén eladó, amennyiben az új tulajdonos igényt tart rá, akkor azt külön meg tudja vásárolni, ha nem tart rá igényt, akkor az udvarban lehetőség van a parkolásra.
Az ingatlan per- és tehermentes, adásvétel után azonnal költözhető.
Mivel az ingatlan a központban található, ezért óvoda, iskola, üzletek, és egyéb közintézmények kényelmesen, pár perc alatt kényelmesen elérhetőek.
Jelenlegi, és leendő ügyfeleimnek ingyenes hitelügyintézést kínálok, előnyös feltételekkel!
Jó szívvel ajánlom nagy családosoknak, befektetőknek, és mindazoknak, akik olyan lakást keresnek, amely azonnali beköltözésre alkalmas, nem igényel nagyobb felújítást.
Hívjon bátran és nézzük meg együtt, garantáltan tetszeni fog Önnek!


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653446


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653446


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 485 000 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Ferenc hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653446. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.