star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dombóvár

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Dombóvár

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dombóvár

  • 80m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Négy szobás, második emeleti lakás eladó Dombóvár belvárosában!
Megvételre ajánlom ezt a 80 m2-es, 2 + 2 szobás lakást, mely kiváló elrendezéssel rendelkezik! A lakásban található: előszoba, étkező, konyha, közlekedő, két nagy szoba , két félszoba, nagyon jó állapotú fürdőszoba wc-vel, külön wc, erkély, francia erkély. Az ingatlan ára tartalmazza a konyha bútorokat is.
A távfűtéses, egyedi mérős lakás egy négy szintes társasház második emeltén helyezkedik el és kiemelkedően jó lokációval rendelkezik. Abszolút belváros, mégis csendes környék. A közelben élelmiszer bolt, iskola, étterem, cukrászda is található.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!
Üdvözlettel / Best Regards: 
Sári Enikő
+36 (20) 987 6575


Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602732


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602732

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dombóvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 373 750 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Sári Enikő referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602732. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.