star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 51m²


Ár:

45 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Dunakeszi központjában (Béke u.) tégla építésű, szigetelt, 3. emeleti, összkomfortos, 51 nm2-es, felújított lakás. A lakás jó állapotban van. Azonnal költözhető!Kiváló lehetőség befektetőknek. Nyugodt környezet, bolt, vasútállomás a közelben, a Duna part 10 perc sétára található. Pincehelyiség tartozik a lakáshoz.A Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressen bizalommal, akár hétvégén is
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK070893


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Mindszenty József sétány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587042


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587042


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Mindszenty József sétány) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 882 353 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587042. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.