star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,99 millió Ft

Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 62m²


Ár:

37 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr-Moson-Sopron Vármegye, Győr Gyárváros eladó felújított téglalakás
A közelben több iskola, óvoda, élelmiszerbolt is megtalálható, ETO Park 5 perces távolságban elérhető. Elhelyezkedése ideális, belváros és az Audi gyár egyaránt 2-3 perces autóúttal elérhető. Kiváló a buszközlekedés, a gyárvárosi vasútállomás szintén néhány percre elérhető autóval.

Ez a háromszintes társasház közel 100 évre tekint vissza.
Homlokzata hangulatos, műemlék jellegű, belső udvara csendes. A lakás nyitott gangról megközelíthető. Második emeleten helyezkedik el ez 62 m2-es igazán tágas és rendkívül otthonos lakás. 2008-ban a lakás teljes felújításon esett át. Ez érintette a bejárati ajtót és az összes ablakot, melyek asztalos által készültek, hőszigetelt, duplarétegű üvegezéssel, szobában 2,5 méteres, egyedi boltíves kialakítással, mely a lakás éke lett. A felújítás során a burkolatok, fürdőszoba, külön WC és a konyha is teljesen kicserélődött. A falakat tégláig bontották. A szobákban fa hajópadló kiváló állapotban van. Fűtése konvektorral megoldott, a nappaliban a saját kémény bélelése megtörtént a közelmúltban, így egy esetleges fűtéskorszerűsítésnél erre már nem kell költeni.

A lakás elosztása: közlekedő, konyha, speiz, külön WC kézmosóval, fürdőszoba, nappali, melyből egy további szoba nyílik. A nappali is ebből a szobából kapja a fényt, így erre ajtót nem célszerű tenni.
Az alagsorban saját, kb. 8 m2-es tároló tartozik az ingatlanhoz.

Egy igazán otthonos, hangulatos lakás ez, 3 méteres belmagasságával, tágas tereivel, csodás kilátással a boltíves ablakból megkülönbözteti, egyedivé teszi ezt a lakást a többitől.

A lakás 3 hónapon belül költözhető, tehermentes.

Hívjon, akár hétvégén is, ne maradjon le róla!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Hívjon, tekintsük meg együtt!
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
építész tervezés
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás


Elhelyezkedés

Győr, Gyárváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561978


+36 20

Ingatlannet kód: NET6561978


Az általad megtekintett eladó Győr, gyárvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 37,99 millió Ft, négyzetméter ára 612 742 Ft, ami a győri átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kömőcziné Mezei Henrietta referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561978. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Gyárváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.