star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

67,5 millió Ft

Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 98m²


Ár:

67 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fedezd fel a győri álom otthonod, ahol a nagypolgári életérzés és a modern kényelem találkozik, közel a város szívéhez és az ipari parkhoz.

Ez a 98 m2-es, 3. szobás, felújított állapotú, zöldövezetre néző, földszinti lakás, mely hatalmas lehetőségeket rejt magában, a mostani EON területén, a Kandó Kálmán utcában kínálja a nyugalom szigetét, biztonságos és csendes környezetben.

FŐBB JELLEMZŐI:

- A lakás délkeleti és nyugati tájolásának köszönhetően egész nap természetes fény árasztja el a tereket, míg az udvari kilátás gondoskodik a zavartalan pihenésről.
- Az életminőséget a kiváló elhelyezkedés is emeli: közel a belváros pezsgése, az ipari park innovációja, és a bevásárlóközpontok kényelme, mégis elszigetelten a város zajától.
- A társasház mindössze 6 lakásból, szintenként 2-2-ből áll, így garantált a csend és a baráti közösség. A lakók kedvesek és csendesek, háziállat egyik lakásban sincs
- A hőszigetelt műanyag ablakok, a modern fűtési megoldások és a 2023-ban frissen cserélt vízvezetékek minden évszakban tökéletes komfortot biztosítanak.
- Óriási előnye a lakásnak, hogy a távfűtést az EON helyben biztosítja, és a radiátorokra 2023. őszén egyedi mérőket szereltek. A fűtés elszámolása havonta a ténylegesen elfogyasztott mennyiség alapján történik. Havi alapdíj: 6.419,- Ft.
- A konyha villanytűzhellyel felszerelt, így a legfinomabb ételek elkészítése is gyerekjáték lesz ebben a jól berendezett térben.
- A vételár a konyhai bútorokat és gépeket tartalmazza.
- A két pincehelyiség – egyik műhelyként (12,7 m2) berendezett, a másik tárolóként (8,3 m2) használható – rengeteg tárolási lehetőséget kínál.
- A közelben 20 méterre található EON üzemi étkezde kedvező áron kínál ebédlehetőséget, így a mindennapok még egyszerűbbé válnak.
- A közös költség mindössze 8.000 Ft/hó, ami a mindennapi élet egyik legkisebb gondja lesz. Az alacsony közös költség miatt 6 hetente van egy kis tennivaló: fel kell mosni a lépcsőházat, ami kb. 15 perces munka (mivel a lakók igényesek, a lépcsőház sem koszos) és a takarítás az adott héten bármelyik nap elvégezhető.
- A parkolás ingyenes és mindig van szabad parkolóhely, így sosem lesz probléma a hazatérés.
- A ház mögötti játszótér ideális hely a gyerekek számára a szabadban történő játékra, így a család minden tagja megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódást.
- A terület biztonságáról kamerarendszer és állandó portaszolgálat gondoskodik, melynek külön díja nincs.
- A lakás per - és tehermentes és azonnal költözhető.

Különleges ajánlatunk:

Ne hagyd ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy az otthonod ne csak egy lakás legyen, hanem egy élmény is. A nagy belmagasságnak köszönhetően kialakítható galériák révén saját magad szabhatod meg otthonod térbeli elrendezését, így valóban egyedi és személyre szabott térben élhetsz. Ide csak költözni kell.

MENNYIÉRT TUDOD MEGVÁSÁROLNI?

A lakás irányára: 67.500.000 Ft

Álmodd meg a jövődet itt, ahol a biztonság, kényelem és nyugalom a mindennapok része.

Nézzük meg együtt és tegyél rá ajánlatot!
Keress bizalommal! Akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Győr, Gyárváros, Kandó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641078


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641078


Az általad megtekintett eladó Győr, gyárvárosi (Kandó utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 67,5 millió Ft, négyzetméter ára 688 776 Ft, ami a győri átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641078. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Gyárváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.