star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Újváros

  • 117 m²

    alapterület

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Újváros

  • 117 m² alapterület

  • Eladó lakás Győr, Újváros

  • 117m²


Ár:

37 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr- Újváros központi részén eladó 117 m2-es lakás, közös udvarral. A fűtést gáz cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, illetve egy cserépkályha is rendelkezésre áll. A nyílászárók fából készültek, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlan lakható állapotban van, de felújításra szorul. Az épület vegyes falazatú. A lakórész egy része alatt boltíves borospince található, illetve több tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan két helyrajzi számon található, egy 93 és egy 24 m2 -es lakás összenyitásával alakították ki. Központi elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló!


Elhelyezkedés

Győr, Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655127


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655127


A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 323 932 Ft, ami a győri átlaghoz képest 64%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Társ Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.