star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Vár

  • 49 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

139 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Vár

  • 49 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület, Vár

  • 49m²


Ár:

139 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

EGYEDI AJÁNLAT! 1. emeleti lakás a Budai Várban, az Úri utcában. Ablakai a Tárnok utca irányába néznek, melyről kilátás nyílik a Szentháromság térre.

A lakás alapterülete 49 nm, melyben egy előtér, külön fürdőszoba és WC, valamint egy amerikai konyhás nappali is helyet kapott. Tágas tereinek és kitűnő elrendezésének köszönhetően egy hálótér leválasztására is lehetőség van. A lakás tégla falazatú, nagyméretű fa nyílászáróinak köszönhetően világos és napfényes. A fűtésről egyedi elektromos kerámia fűtőpanelek gondoskodnak. A lakás egyedi víz- és villanyórával rendelkezik. Az ingatlan egy közös pincével rendelkező 12 lakásos társasházban található, mely nagyon szépen karbantartott. A lakás felújított állapotú, a parketta és a hidegburkolat minden helyiségben cserélve lett, megtörtént az elektromos hálózat korszerűsítése (3x16A) is. Az ingatlan 1/1 tulajdon, akár azonnal birtokba vehető.
A Budai Vár macskaköves utcái, a Dísz-tér, a Honvéd szobor, A Mátyás templom, a Budavári labirintus és a Halászbástya közelsége egyedi hangulatot kölcsönöz az ide látogatók számára. A közelben lévő Jamie Oliver vagy az ikonikus Pierrot étterem tökéletes helyszíne lehet egy kellemes vacsora elfogyasztásának. Mindez néhány percnyi sétával elérhető.

A lakáshoz behajtási engedély és díjmentes parkolás igényelhető.

Amennyiben egy egyedi stílusú, tökéletes helyen található különleges ingatlant keres, most megtalálta!

Keressen mielőbb, mert ilyen lehetőség ritkán van a budai ingatlanpiacon! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, pince, amerikai konyha, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
UNIQUE OFFER! 1st floor apartment in Buda Castle, Úri utca. Its windows look in the direction of Tárnok Street, which offers a view of the Szentáromság Square.

The floor area of ​​the apartment is 49 square meters, which includes an entrance hall, a separate bathroom and toilet, and a living room with an American kitchen. Thanks to its spacious spaces and excellent layout, it is also possible to separate a sleeping area. The apartment has brick walls and is bright and sunny thanks to its large wooden windows. The heating is provided by individual electric ceramic heating panels. The apartment has a unique water and electricity meter. The property is located in a 12-apartment apartment building with a common basement, which is very well maintained. The apartment is in a renovated condition, the parquet and the cold covering have been replaced in all rooms, the electrical network has also been modernized (3x16A). The property is 1/1 ownership and can be taken into possession immediately.
The proximity of the cobbled streets of the Buda Castle, Dísz-tér, the Honvéd statue, the Matthias Church, the Buda Castle Labyrinth and the Fisherman's Bastion lends visitors a unique atmosphere. The nearby Jamie Oliver or the iconic Pierrot restaurant can be the perfect place to enjoy a pleasant dinner. All of this can be reached within a few minutes' walk.

Entry permit and free parking are available for the apartment.

If you are looking for a special property with a unique style and a perfect location, you have found it!

Search as soon as possible, because such an opportunity is rarely available on the Buda real estate market!


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Vár, Budapest 1. kerület, Úri utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6582040


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6582040

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerület, vári (Budapest 1. kerület, Úri utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 2 836 735 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület, Vár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.