star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 117 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 117 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 117m²


Ár:

149 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
6 (1 + 5)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG VÁRJA NAGYVÁROSRA, DE MÉGIS KÉNYELMES OTTHONRA VÁGYÓKAT!

A gondosan karbantartott, KÉTSZINTES, ÖRÖKPANORÁMÁS LAKÁS hatalmas TERASZÁval várja mindazokat, akik nagy családot szeretnének vagy otthonukat szeretik pezsgő társasági élettel megtölteni. Az új otthonuk a gyönyörű Hűvösvölgyben helyezkedik el, melyet csodálatos panoráma és csendes környezet vesz körül.
A 117 nm-es alapterületű ingatlanhoz még további 50 nm-nyi TERASZ, valamint egy 28 nm-es TÁROLÓ és egy 33 nm-es, KÉTÁLLÁSOS GARÁZS is tartozik, melyeknek megvásárlása az adás-vétel tárgyát kell képeznie.
Ára: 30 M

A földszinten egy előszoba és vendégmosdó, konyha étkezővel, kamrával, nappali és dolgozószoba került kialakításra. Az emelet hálószobákkal, gardróbbal és fürdőszobával lett berendezve, biztosítva minden szükséges kényelmet.
A lakás állapota megkímélt, több felújításon is átesett, így fejlett fűtésrendszerrel, kondenzációs kazánnal, és újonnan cserélt nyílászárokkal rendelkezik.
A lakás ár mindössze 149,9 M
Energetikai besorolás: C
Az ingatlanhoz a közös használatú kert mellett kizárólagos használatú területek, helyiségek is tartoznak.
Tegyen egy kísérletet és nézze meg személyesen ezt a csodálatos lehetőséget - várhatóan hamar elkel!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Máriaremete, Tamara utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609994


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609994


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, máriaremetei (Tamara utca) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 5 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 281 197 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Temesvári Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609994. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Máriaremete ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.