star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

783,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 150m²


Ár:

783 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1994
Emelet
földszint
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
geotermikus
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

A Villa Roses egy minden igényt kielégítő luxus villa apartmanház, mely a kiemelt Rózsadomb negyed csendes utcájában, egy 1096 m2-es kerítéssel körülvett telken áll, ahol az épület körül rendezett, örökzöld növényekkel, ősparkkal övezett kert található.
Az épület 1994-ben épült, a környék építészeti hangulatát leginkább a századfordulón emelt eklektikus villák és lakóépületek határozzák meg.
A 2023-as felújítás során emeletenként több lakást megszüntettünk. A Villa Roses jelenleg a földszinten egy nagy kertkapcsolatos lakásból, az első emeleten két lakásból, a második emeleten egy nagy lakásból, valamint a harmadik emeleten egy nagy lakásból és egy tetőtérből áll. Elrendezését tekintve a nagy apartmanok 3 hálószobásak és 3-5 teraszosak. Az apartmanokat nagyvonalú terek, szellős elrendezés, természetes megvilágítás jellemzik.
A villában öt prémium apartman található, mindegyikhez kiterjedt kültéri terület tartozik. Az épület alagsorában 7 db parkolóhely található, elektromos töltéshez szükséges előkészítéssel. Ezen kívül minden lakáshoz egy tároló helyiség, közös kerékpártároló, valamint a gépészeti és elektromos helyiségek találhatók itt. A pinceszintről lift vezet a felsőbb szintekre. Fűtési és hűtési igény fedezésére lakásonkénti hőszivattyús rendszer létesült.

A beltér:

VILLA ROSES - APARTMAN GRANDIFLORA
Földszinti elhelyezkedésű, körbe napoztatott, nappali + 4 szoba + gardrób + 2 fürdőszoba + 1 külön WC, 3 terasszal (6 m², 35,25 m², 6,11 m² ), valamint kizárólagos használatú cca. 430 m² kerttel.
Várható befejezés: 2023. 4. negyedév

Garázs és tároló vásárolható.

A környékről:

Zöldövezet központi elhelyezkedéssel
Leparkolván a Levél utca 4. szám előtt, mintha nem is 10 percnyire lennénk a belvárostól. Ahová a tekintet ellát zöldben vagyunk: ősfás kertek, dimbes dombos lankák. Autóval gyakorlatilag perceken belül eljuthatunk a mindennapi élethez szükséges helyszínekre, a Mamut Bevásárló központ 5 percre van az épülettől. Az ingatlan tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan megközelíthető, erre járnak a 91, 191, 291 jelű buszok, melyekkel mind Buda, mind pedig a Pesti oldal főbb csomópontjai rövid időn belül elérhetőek.
Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás gyermekes családok számára, vagy a zöldebb külvárosi környezetre vágyóknak. A közvetlen közelben magániskolák, éttermek, üzletek, teniszpályák, parkok és túraútvonalak állnak rendelkezésre.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését és szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Rózsadomb, Levél u. 4.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6566662


+36 1

Ingatlannet kód: NET6566662


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, rózsadombi (Levél u. 4.) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa geotermikus. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 783,5 millió Ft, négyzetméter ára 5 223 333 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 73%-kal magasabb. Az ingatlant Avoris Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566662. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Rózsadomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.