star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Filatorigát

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

76 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Filatorigát 1. kép

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Filatorigát

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Filatorigát

  • 80m²


Ár:

76 000 000 Ft

Közös költség
17 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Megegyezés szerint

Az ingatlanról:

Eladó Óbudán, panelprogramos 3 emeletes, szép felújított házban 1.emeleti, 80m2-es lakás.

A lakásban teljeskörű felújítás 12 éve volt, ekkor történt meg a víz és villanyvezeték cseréje, a fürdő és WC komplett felújítása. 

A konyha is teljeskörű felújításon esett át, ekkor készült a komplett konyhabútor, és a lakás többi helyiségében lévő sok beépített szekrény. 

Szobák méretei: 30-12-11-8m2, 

Konyha: 7m2, Előszoba: 8m2, Fürdő: 3m2, WC: 1m2

Busz végállomás 3-5 perc séta távolságra van, ahonnan többek között a 9-es, 111-es és 118-as busz indul, illetve szintén pár perc séta (5-6perc) a 34, 134 és 106-os buszok megállója, amikkel a leghamarabb lehet a metrót elérni (3-as metró, Gönc Árpád M megálló). A hév 10 perc, az 1-es és 17-es villamosok is könnyen elérhetőek. Közelben van a Lidl, Aldi, Penny, KFC, az Óbudai Piac, a Kerék Általános Iskola és Gimnázium, Óbudai Meseerdő Óvoda stb.

A lakás világos.  A nappaliban jelenleg van egy gipszkartonnal elválasztott kis háló, és egy kis dolgozósarok is. A nappaliban van egy hatalmas faltól falig és padlótól a mennyezetig érő beépített szekrény. 

Az előszobába is ki lett alakítva beépített szekrény, nagyon praktikus, zárt akasztós résszel és nyitott résszel, valamint leülős kis paddal. A gardrób szobában szintén nagyon sok beépített szekrény van.

Vannak fotók, kérésre email címre tudok küldeni.

 


Helyiségek

Wc
1m²
Szoba
8m²
Szoba
11m²
Szoba
12m²
Konyha
7m²
Fürdőszoba
3m²
Előszoba
8m²
Nappali
30m²

Elhelyezkedés

1033, Budapest, III. kerület, Filatorigát, Huszti út 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6641383


Kissné Reisz Andrea

Kissné Reisz Andrea

Hirdető további ingatlanjai
Kissné Reisz Andrea

Kissné Reisz Andrea

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6641383

Kissné Reisz Andrea

Kissné Reisz Andrea

Hirdető további ingatlanjai
Kissné Reisz Andrea

Kissné Reisz Andrea

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, filatorigáti (Huszti út 1) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 76 millió Ft, négyzetméter ára 950 000 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kissné Reisz Andrea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641383. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Filatorigát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.