star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 80 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 80 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 50m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ III. KERÜLETBEN, TESTVÉRHEGYEN, FÖLDSZINTI, KERTKAPCSOLATOS, 50 NM-ES, 2 SZOBÁS , TÉGLA LAKÁS!

Akar-e egy barátságos, kertkapcsolatos 50 m2-es, 2 szobás délkeleti fekvésű földszinti tégla lakásban lakni a Bécsi úttól 300 méterre, Testvérhegyen, erdő melletti telken, 3 percre a Gobuda Mall-tól?

Saját használatú, teljesen elkülöníthető 80 m2-es kertrész is igényelhető hozzá.

Befektetőknek is ideális, a jelenlegi bérlő szívesen kibérelné hosszú távra, kb. két éven belül pedig szívesen megvásárolná.

Nyugodt, családi házas, biztonságos környezet, tiszta levegő. A lakás egy kétszintes ház földszintjén található, külön bejárattal a kert felől, így minden korosztály számára ideális.

Az ingatlan egy nagy, 1524 nm-es telken fekszik. A kertet fák borítják, nyáron kellemes árnyékot biztosítanak.

Az utcán ingyenes parkolási lehetőség is van.

A közelben minden megtalálható: Tesco, Lidl, Burger King, pékségek, cukrászdák, bölcsőde, óvoda, iskolák (többek közt Waldorf, kéttannyelvű iskolák), orvosi rendelő, gyógyszertárak, konditermek, mozi, kórház, Gobuda Mall, Stop Shop, Praktiker, stb.

Szuper közlekedés: Tömegközlekedés 300 m-re, buszok: 218, 160, 260, 820, 830, 840, éjszaki járatok: 918, 960.

A teljes ház homlokzati hőszigetelése hamarosan megkezdődik, a vevőt nem terheli ennek költsége.

A lakás netto 45 nm, + 15 nm terasz, külön víz-, villany- és gázórával rendelkezik.

A lakást jelenleg bérlő lakja, ezért lehetőség szerint szombat (esetleg vasárnap) délutánonként tekinthető meg.

Az ingatlan jelenleg osztatlan közös tulajdon használati megosztással (ügyvéd által ellenjegyzett), de mivel a teljes ingatlan egy család tulajdonában van, társasházzá lehet alakulni - ez a tulajdonos család igénye is az eladás után.

A telken van egy ásott kút, így a locsolás, esetleges medencefeltöltés nem kerül pénzbe.

Csak készpénzes érdeklődők megkeresését várjuk!

Az ingatlan rendezett, de a lakás modernizálására és korszerűsítésére szükség van, viszont a felújítás után egy nagyon szép hangulatos otthona lesz az új tulajdonosnak remek környezetben.

A felújítást a jelenlegi tulajdonos el tudja végeztetni 2-3 hónap alatt, kitűnő minőségben és kedvező áron, referenciamunka a házban található emeleti lakás, melynek fotói a hirdetésben megtalálhatók, illetve tetszőleges napon SZEMÉLYESEN MEGTEKINTHETŐ, előre egyeztetett időben.

A szükséges munkálatok: a jelenlegi kamra helyén a fürdő kialakítása, a jelenlegi közlekedő és fürdőszoba helyén a hálószoba kialakítása egy 3,5 méteres fal bontásával és két ajtó befalazásával, az elektromos és a fűtési rendszer felújítása, burkolat- és ablakcsere, esetlegesen nappaliból nyíló teraszajtó kialakítása, illetve a konyha és a nappali közötti térelválasztó boltívek eltávolítása.

Mivel az ingatlant a család további bővítés céljából vásárolta, ennek a földszinti lakásnak a homlokzatát is lehet még módosítani (nyílászárók, bejárati ajtó áthelyezése igény szerint) az előkészített építési engedély részeként. A bővítés a ház másik végét érinti, a kert ellentétes végében, ezért a földszinti lakást és a kapcsolatos előkertet nem érintik a munkálatok.

VIDEO MEGTEKINTHETŐ!

Ez az ingatlan a Hűség csomag megbízási portfólióhoz tartozik.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Kékfestő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631526


XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631526

XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Kékfestő utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 798 000 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baucsek Károly referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631526. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.