star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 155 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 155 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 155m²


Ár:

129 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!
RBNB ENGEDÉLYEZETT
3 LAKÁSRA OSZTHATÓ
LIFTES HÁZ
BELVÁROS

IX.ker Belvárosi részén, a Lónyay utca középső szakaszán, megújuló, elegáns, LIFTES társasház 2. emeletén kínálunk megvételre egy összesen 155 m2-es, összesen 6 szobás, teljes körűen FELÚJÍTOTT, jelenleg két lakóegységre osztott, de 3 lakóegységre osztható lakást.
- Mindkét ingatlanrész beépített, gépesített konyhával rendelkezik.
- A fűtést WIFI-n keresztül vezérelhető, elektromos fűtőpanelek adják.
. A lodzsa jelenleg egybe van nyitva a szobával, így egy növelve a hasznos teret, de erkélyajtó és ablak beépítésével, igény szerint vissza alakítható.
- A társasház, oszlopokkal díszített, elegáns aulája felújítás alatt van, az elektromos hálózat fejlesztése miatt.
- Az épület homlokzatának felújításához a társasház részére támogatást hagytak jóvá, így az is hamarosan megújul.
- A függőfolyosón a hirdetett ingatlanon kívül mindössze egy 69 m2-es lakás van, ami szintén eladó. Az ingatlant a hirdetéseink között találják meg.
- Parkolni közvetlen az utcában, közterületen, illetve a közelben parkolóházban lehetséges.


- 

Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, emellett fekvése miatt csendes, Duna-parti sétány és a Belváros is néhány perc sétára található. 

- A ház több egyetem, a Kálvin tér, a Nagy Vásárcsarnok és az éttermei miatt közkedvelt Ráday utca közelségében található. Szintén karnyújtásnyira található a Bálna Budapest Bevásárló- és kulturális központ,

Közlekedés:

Metró: M3, M4

Villamos: 4 -6, 47-49 , 2-2A

Buszok: 9, 15
Troli: 72

Az ingatlan megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását.

Tisztelettel: Az Ingatlandokk csapata.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros, Lónyay utca 36


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565261


+36 70

Ingatlannet kód: NET6565261

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerület, belső-ferencvárosi (Lónyay utca 36) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 838 065 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sándor Zsolt referens a Sándor Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.