star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

13,8 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas

  • 47m²


Ár:

13 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas, Esze Tamás lakótelepen, felújítandó, 47,3 nm-es lakás eladó. Az ingatlan a negyedik emeleten helyezkedik el. A lakásban kettő szoba, közlekedő, konyha+étkező és fürdőszoba +WC található. Az otthon fűtéséről és a melegvíz ellátásról kondenzációs kazán gondoskodik. A fából készült nyílászárók hőszigeteltek, redőnnyel felszereltek. Az ingatlant külső hőszigeteléssel látták el. A lakás közös költsége 5500Ft, illetve alacsony rezsivel rendelkezik, így akár befektetési szempontból is jó választás lehet. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Helyiségek

Közlekedő
5.7m²
Fürdőszoba
3.6m²
étkező
10.4m²
Szoba
11.5m²
Szoba
16.1m²

Elhelyezkedés

Kiskunhalas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6580030


+36 30

Ingatlannet kód: NET6580030


Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A téglalakás ára 13,8 millió Ft, négyzetméter ára 293 617 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Alex referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.