star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40,99 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas

  • 53m²


Ár:

40 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas, újépítésű, teljesen berendezett és gépesített lakás eladó. A lakás földszinten helyezkedik el és 53 nm-es. Található benne egy amerikai konyhás nappali, két szoba, előszoba illetve egy fürdőszoba WC-vel.  A fűtésről egy BAXI kondenzációs gázkazán, a hűtés/fűtésről klíma gondoskodik. A lakásban padlófűtésen keresztül történik a hőleadás. A világos, jó elosztású lakás járólapos és laminált burkolattal van ellátva. Az épületbe műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, melyet távirányítós motoros redőnnyel láttak el. Az ingatlanban található konyhabútor a teljes gépészettel (sütő és főzőlap, mosogatógép, páraelszívó, hűtő, gránit mosogatótálca és csaptelep), kihúzható sarokülő garnitúra, TV, fa étkezőasztal székekkel, tálaló és előszobaszekrény, illetve szobákban található ágyak, éjjeli és beépített szekrények az ár részét képezik. A lakásban a riasztórendszer kiépítésre került. Az ingatlan akár befektetési célból is kiváló választás lehet, elhelyezkedése és alacsony rezsije miatt. A közelben megtalálhatóak iskolák, önkormányzati intézmények, buszmegálló, boltok, gyógyfürdő. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Szoba
2.6m²
Fürdőszoba
4.4m²
Szoba
10.5m²
Szoba
10.5m²
étkező
25m²

Elhelyezkedés

Kiskunhalas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645130


+36 30

Ingatlannet kód: NET6645130


Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A téglalakás ára 40,99 millió Ft, négyzetméter ára 773 396 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Alex referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.