star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Lepsény

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Lepsény

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Lepsény

  • 56m²


Ár:

22 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Lepsény frekventált utcájában 56nm-es FÖLDSZINTI LAKÁS eladó! Az INGATLAN RÉGEN ÜZLETKÉNT funkcionált, de már folyamatban van a LAKÓINGATLANNÁ nyilvánítása. Az ingatlan elosztását tekintve: - 2 szob- konyha-fürdőszoba wc-vel- + 1 wc kapott helyet.Az ingatlanban bevezetésre került az ipari áram és 3*16A. Az ingatlan cserépfedéses, tetőszerkezete jó állapotú. Falazat tégla. Minden közmű bevezetésre került. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. Nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek. Kifejezetten napfényes az ingatlan , ez a nagy ablakoknak, ajtóknak köszönhető. Központ közeli elhelyezkedésének köszönhetően minden könnyen megközelíthető akár sétatávolságra is. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
Vincze Sándorné Ágnes +36304380440

Referencia szám: LK078282


Elhelyezkedés

Lepsény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6445821


Vincze Sándorné Ágnes

Vincze Sándorné Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6445821

Vincze Sándorné Ágnes

Vincze Sándorné Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lepsényi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 408 929 Ft, ami a lepsényi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Sándorné Ágnes referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6445821. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lepsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.