star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Lepsény

  • 28 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Lepsény

  • 28 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Lepsény

  • 28m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Lepsényben kínálunk eladásra egy újszerű, központi elhelyezkedésű, 28,74 négyzetméteres lakást, amely minden kényelmet és modern kialakítást biztosít.Ez az ingatlan 2023-ban teljesen újjá épült, és kiváló minőségű anyagokból készült. A falazat 90%-ban tégla.A lakásban egy tágas szoba, fürdőszoba + wc, közlekedő és amerikai konyhás nappali található, amely ideális tér a kényelmes életvitelhez és vendéglátáshoz.Az épület kívülről 10 cm vastag külső szigeteléssel rendelkezik, amely hozzájárul az energiahatékonysághoz és a lakásban tartott hőhöz. A hőszigetelt, műanyag ablakok pedig további hővédelmet és zajszigetelést biztosítanak.A tető 20 cm vastag kőzetgyapot szigeteléssel rendelkezik, amely kiváló hőszigetelést nyújt. A lemezcserép héjazat pedig tartósságot és esztétikumot biztosít az ingatlan számára.Az ingatlanhoz tartozik egy saját, 20 négyzetméteres kocsibeálló, így biztosítva a parkolási lehetőséget a lakók számára. Az épület osztatlan közös telken fekszik, így a lakók közös udvarhasználatban részesülnek.Ha egy modern és kényelmes lakást keres Lepsényben, ez az ingatlan kiváló választás lehet Önnek.Az ingatlanra CSOK + és jelzálog hitel nem igényelhető!Lepsény a Balaton közelsége miatt igen kedvelt település. Siófok mindössze 22 km távolságra található és akár autóval, akár többféle tömegközlekedési eszközzel elérhető. Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a modern kis lakást. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!


Elhelyezkedés

Lepsény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642360


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642360

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lepsényi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 567 857 Ft, ami a lepsényi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lepsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.