star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőtúr

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó lakás Mezőtúr

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mezőtúr

  • 54m²


Ár:

15 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálunk egy barátságos és otthonos lakást Mezőtúron, amely ideális választás lehet fiatal pároknak vagy kis családoknak.
Az ingatlan 54 m2-es, tégla építésű, és két egész szobával rendelkezik, így elegendő helyet biztosít mindennapi tevékenységeihez.

Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják, és a melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik.

Az ingatlan két szobája egymásból nyílik, és laminált lappal burkoltak. A nagyobb szoba közvetlen erkély kapcsolatos, ahol kellemes időt tölthet a friss levegőn.
A kisebbik szoba közvetlen fürdő kapcsolatos, valamint itt új, külső nyílászáró került beszerelésre. A fürdőszobát a folyosóról is könnyedén elérhetjük, ami további praktikus megoldást jelent.

A folyosón egy beépített szekrény biztosít további tárolási lehetőséget. Ezenkívül egy külön kamra is található itt, amely még több praktikus tárolóhelyet kínál az otthon kényelmes berendezéséhez.

Az ingatlanhoz egy kb. 10m2-es saját tároló is tartozik, ahol kényelmesen elhelyezheti a szezonális holmikat, sporteszközöket vagy bármilyen egyéb tárgyat.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, frekventált területen található, közelben megtalálhatóak a bölcsődék, óvodák, iskolák és élelmiszerboltok, valamint számos egyéb üzlet és szolgáltatás is könnyen elérhető közelségben van.

Érdemes még megemlíteni, hogy az ingatlan CSOK-ra is alkalmas, így leendő tulajdonosai ki tudják használni a jelenleg érvényben lévő támogatásokat, ami további előnyt jelenthet a vásárlás során.

Ha szeretne egy kellemes, barátságos otthonban élni, ahol minden kéznél van, és a város nyújtotta előnyöket kihasználhatja, akkor ez az ingatlan Önre vár Mezőtúron!

Ne habozzon, hívjon bizalommal még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a remek lehetőséget!


Elhelyezkedés

Mezőtúr, Ifjúsági lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598101


+36 70

Ingatlannet kód: NET6598101

Az általad megtekintett eladó mezőtúri (Ifjúsági lakótelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 287 037 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Sándorné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.