star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőtúr

  • 107 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

27 millió Ft

Eladó lakás Mezőtúr

  • 107 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mezőtúr

  • 107m²


Ár:

27 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Szolnoktól 45 km-re, Mezőtúron a központhoz közel, egy 107 m2-es, 3 szobás, nagyrészt felújított, jó állapotú és szerkezetű, összközműves, komfortos, közvetlenül utcára nyíló, korábban üzlethelyiségként használt LAKÁST!!! A lakás egy négylakásos földszintes épületben helyezkedik el, jelenleg még üzlethelyiségként van nyilvántartva, de lakássá minősítését igény esetén az adásvétel előtt az eladó vállalja. Az épület kb. 1920-as években épült (1984-ben árfogó felújításon esett át), kisméretű tégla falazattal, a lakáson műanyag bejárati ajtó és ablakok, födém fagerendás, a tetőn cserépfedés. 2023-ban elvégzett felújítások: villanyvezeték cseréje rézvezetékre, lakáson belül 380 V (3 fázis) kialakítása, külső nyílászárók cseréje, 2 helyiségben burkolás, belső ajtók cseréje, kamerarendszer vezetékelése. A lakás nagyon jó adottságú és fekvésű, kisebb befejező javítások még szükségesek kívül-belül, illetve - igény szerint - a korszerűsítés befejezése, de azonnal költözhető!
Az ingatlan lakásként, üzletként, apartmanként is használható, saját, vagy befektetési célra egyaránt. CSOK-osoknak is ajánljuk, a lakás arra alkalmas, akár 4 gyermekre is, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás, akár Babaváró kölcsön előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Teljes telekméret: 526 m2, a ház udvara: 157 m2, amely a 4 egység közös tulajdonában van.
Közelben: városközpont, gimnázium, OTP Bank, PEPCO, patika.
Helyiségek: 3 szoba (egyikben konyharész), kamra, fürdőszoba-WC (egyben), előszoba, de a lakás bárhogyan átalakítható.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna.
Fűtés: gázkonvektor (3 helyiségben).
Melegvíz: villanybojler.
Mezőtúr jó ellátottságú, rendezett, jól megközelíthető, élhető kisváros, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye keleti részén, a Tiszántúlon, infrastruktúrája kitűnő, van strandfürdő és fedett uszoda, Lidl, SPAR, Penny, PEPCO áruház, 3 gimnázium, szakközépiskola, 6 általános iskola, óvodák, bölcsőde, vendéglátóhelyek, kórház rendelőintézet, egészségügyi szolgáltató, távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése is kiváló (vasútállomás, autóbusz-állomás), szálloda, szálláshelyek, munkahelyek, vállalkozások, szolgáltatások, kereskedések, bankok, Szolnok 48 km-re.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: 27 millió Ft.

Kérdés illetve megtekintés esetén keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Uzorás Szilveszterné
06307327707


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647458


Uzorás Szilveszterné

Uzorás Szilveszterné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647458

Uzorás Szilveszterné

Uzorás Szilveszterné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőtúri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 252 336 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Uzorás Szilveszterné referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.