star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld

  • 51m²


Ár:

16 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolcon a bulgárföldi lakótelepen (Stadion u.) ELADÓ egy 2 szobás, 51 m2-es, D - É-i fekvésű, átlagos állapotú, 4. emeleti, távfűtéses társasházi lakóingatlan.

Helyiség lista:
- Előszoba
- Konyha
- Fürdőszoba
- WC.
- 2 szoba

Műszaki jellemzők:
Az ingatlan a 70-es években épült " nagypaneles technológiával ". A két szoba laminált parkettás, falai festettek. A konyha, előszoba hidegburkolattal rendelkezik, falai szintén festettek. A víz és villanyvezetékek eredeti állapotúak. A fűtése távhő, ahol a hőleadók radiátorok. A nyílászárók eredeti fa tokozásúak. A bejárati ajtó hőszigetelt, többponton záró biztonsági.

Környezet:
Családi házas és panel társasházak között helyezkedik el. A bevásárló üzletek (Penny, COOP) és a kiliáni 10-es posta 250-300 m-re vannak. Óvoda, iskola 200-300 m-re megtalálhatóak.

Közlekedés: Az 1-es villamos és busz megállói 200-250 m-re vannak.


Elhelyezkedés

Miskolc, Bulgárföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520972


+36 20

Ingatlannet kód: NET6520972


Az általad megtekintett eladó Miskolc, bulgárföldi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A panellakás ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 331 373 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sőti Gyula referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520972. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Bulgárföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.