star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld

  • 51m²


Ár:

28 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc Bulgárföld parkos részén, egy 4 emeletes panelépítésű társasház földszintjén, egy 51 m2 alapterületű 2 szobás teljesen felújított lakás eladó!

Helyiséglista: előszoba, nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, wc helyiség, pincerész!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! A villamos hálózat cserélve lett! Fűtése távhő jellegű a hőleadás új lapradiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek, a többi helyiség járólappal burkolt! A fürdőszoba is felújított, a vízvezetékek cseréje megtörtént! A wc külön helyiségben kapott helyet! A konyha nagyméretű, benne egyedi konyhabútor található meg gépekkel együtt!
A társasház tiszta csendes, a lakóközösség kiváló!
Parkolás ingyenes!
Pincerész jár a lakáshoz!
Közelben megtalálhatóak boltok, iskola, óvoda, busz és villamosmegálló is!

AZ ÁR ALKUKÉPES!


Elhelyezkedés

Miskolc, Bulgárföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614004


+36 70

Ingatlannet kód: NET6614004


Az általad megtekintett eladó Miskolc, bulgárföldi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 28,99 millió Ft, négyzetméter ára 568 431 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614004. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Bulgárföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.