star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,8 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 35m²


Ár:

16 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
8.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladó lakás Miskolcon a Győri kapuban!
Eladó a Vászonfehérítő utcán egy, 35 nm-es, 1,5 szobás, részben felújított, K-i tájolású lakás. Az ingatlan egy 10 emeletes lépcsőház 8. emeletén helyezkedik el. A lépcsőházban a nyílászárók cseréje megtörtént, műanyag hőszigetelt ablakok kerültek beszerelésre.
A lakásban a nyílászárókat 3 éve műanyag hőszigetelt ablakokra cserélték, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelték. Az előszobában található egy praktikus gardróbszekrény, mely bónuszként a lakásban marad. A konyha burkolata járólap, a falat csempe fedi és egy modern konyhabútor került beszerelésre. A szobákban megkímélt állapotú szép parketta található, a falakat tapéta fedi. A hálószobában lévő ágy szintén bónuszként a lakásban marad.
A lakáshoz tartozik egy külön zárható pince.
Helyiséglista:
1 előszoba
1 konyha
1 egész szoba
1 fél szoba
1 fürdő+ WC
1 pince
A belváros közelsége miatt kiváló infrastruktúrával rendelkező ingatlan.
Ajánlom annak, aki csendes, nyugodt helyen, mégis a nyüzsgő belvároshoz közel szeretne élni. Befektetésnek is remek lehetőség, könnyen kiadható.
Megtekintés céljából keressen, egyeztessünk időpontot.
Majoros Ildikó
Etikus ingatlanos
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Győri kapu, Vászonfehérítő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6510103


+36 30

Ingatlannet kód: NET6510103


Az általad megtekintett eladó Miskolc, Győri kapui (Vászonfehérítő utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 16,8 millió Ft, négyzetméter ára 480 000 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510103. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Győri kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.