star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

14,5 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 44m²


Ár:

14 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolc Selyemréten a Bolyai János utcában 3 emeletes épület 3ik emeltén 44m2-es nagy 1+1/2 szobás tégla gázkonvektoros felújítandó lakást. A szobák parkettával, míg a többi helyiség PVC-vel burkolt. A lakáshoz saját 6m2-es pincerész is tartozik. A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, busz villamos megálló található. Nagyon jó lakóközösség jellemzi a társasházat. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon bizalommal nézzük meg együtt leendő otthonát. Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel segíti meglévő és leendő ügyfeleit az összes Bank kínálatából.


Elhelyezkedés

Miskolc, Selyemrét, Bolyai János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528888


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528888

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, selyemréti (Bolyai János utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 14,5 millió Ft, négyzetméter ára 329 545 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Airizer Csabáné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Selyemrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.