star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

63,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc 1. kép

Eladó lakás Miskolc

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 73m²


Ár:

63 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
10 ezer Ft
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Stílus*Design*Elegancia*Miskolc Ön

Egyedülálló lehetőség! Fedezze fel a luxus és a kényelem új dimenzióját, Miskolc belvárosában! A kompromisszum mentes tervezésnek és a kiemelkedően magas színvonalú építészeti elemeknek köszönhetően ez a 73 m2-es nappali + 2 hálószobás, unikális kivitelű lakás a belvárosi lokációt kereső családok vagy prémium szálláshely szolgáltató tulajdonosok részére is ideális, mivel rendkívül patinás és értékálló.A berendezést és a dekorációt letisztult, elegáns formák és az otthonosság jellemzik, amelyek luxus, modern, elegáns életérzést kínálnak, nyújtanak.

Különleges márvány mintázatú, időtálló burkolatok, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő luxus érzettel és eleganciával párosulnak.Az egyedi dizájnú, gyártású bútorokkal berendezett tér egyedülálló otthon élményt nyújt Mindenki számára.Ez a lakás nem csupán otthon, hanem életmód is. A szobákban légtisztító rendszer található, ami a por kiszűrésére alkalmas, bizonyos mértékig vírusölő hatással is rendelkezik. Az ingatlanba sok természetes fény jut be, emellett a világításnak is nagy szerepe van a helyiségek kialakításában, amelyet egyedi világítás technika biztosít.A modern belső terek szerelmeseinek tervezett Nowodvorski Profile Focus lámpák kerültek elhelyezésre, mely legyen szó hangulatos relaxációs területről vagy funkcionális munkaterületről, legyen szó a szoba fő fényéről vagy egy lágy világításról.A lakás falait nagyméretű AB lapokkal burkolták, melyek felületei különleges hatást kölcsönöznek a térnek. A fürdőszobában kiváló minőségű szaniterek és a lakás stílusához illő egyedileg tervezett olasz design burkolatok kerültek kialakítása, elhelyezésre.A látványos, modern konyha design, a legmodernebb eszközökkel és minőségi bútorokkal rendelkezik, hogy a gasztronómiai élmény is a legmagasabb színvonalon legyen elérhető az egész család számára.A vendégszobában egyedileg készített burkolópanelek találhatók, melyek mögött led világítások, teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.A hálószoba kényelmes oázist teremt, ahol az egyedileg tervezett monumentális, kárpitozott franciaágy foglal el központi helyet, dimmelhető hangulatvilágítással és megannyi pakolófelülettel. A nappalit igazán különlegessé teszi az AB lapok váltakozása, valamint a természetes fa és mély zöld kárpit, mely a minimalista bútorok biztosítanak.

Ez a lakás tényleg mindent magában foglal, amire csak vágyhat:- Egyedi formatervezésű bútorok és dekorációk.- Nagy méretű AB lapok, amik a luxust sugározzák és biztosítják.- Légtisztító rendszer - Egyedi olasz design panelek-Klímaberendezés a nyári hőhullámok elkerülésére.-Energiatakarékos LED világítás, amely nemcsak takarékos, de stílusos is.- Belvárosi lokáció - Egyedileg tervezett stílusos, modern álmennyezet-A szobákban kihúzható fekvőfelület található, amely akár 6 fő részére is kényelmes pihenést biztosít.- Rejtett szoba, mely megannyi helyet biztosít.A kiváló szigetelésnek köszönhetően télen is csak nagyon minimális fűtésre van szükség. Az energiatakarékos LED lámpáknak és a prémium háztartási gépeknek köszönhetően az áram számla is elenyésző. Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot, dekorációt és a felszerelési tárgyakat is, így Ön csak be kell költöznie, és élveznie ezt az exkluzív életstílust.Ez az otthon egy igazi álom, mely valósággá válhat! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen be a luxus világába most!.


Elhelyezkedés

3500, Miskolc, Király utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6645974


+36 70

Ingatlannet kód: 6645974


Az általad megtekintett eladó miskolci (Király utca ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 63,9 millió Ft, négyzetméter ára 875 342 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Istvan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.