star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Orosháza

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

40,7 millió Ft

Eladó lakás Orosháza

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Orosháza

  • 67m²


Ár:

40 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Orosháza belvárosában kínálunk eladásra egy 2023-ban épült, új építésű társasházi lakást egy frekventált helyen lévő 3 lakásból és 2 garázsból álló társasházban, amely 736 négyzetméteres telken áll. A társasházi közösség, saját, elektromos kapuval rendelkező zárt, kertkapcsolatos udvarral rendelkezik.
A 67 négyzetméteres lakás az YTONG-ból épült (földszint+tetőteres) korszerű és szigetelt épület emeltén található, benne két szoba (11.1 m2, 12 m2), nappali-étkező (16.7 m2), konyha (6 m2), egy nagyon tágas előszoba (10.1 m2), különálló fürdő (5 m2) és WC (2.9 m2) kapott helyet. A meleget gázkazán biztosítja, egy 3,5-es hűtő-fűtő klíma, az nullás áramfogyasztáshoz a telepített 2,5 KW-os napelemrendszer járul hozzá.
Az lakás kitűnő műszaki és esztétikai állapotában van, azonnal birtokbavehető, a vételár tartalmazza az egyedi gyártott összes, képeken látható beépített bútort és gépeket. A jelenleg két üres hálószobához látványtervet készítettünk.
CSOK és hitelképes ingatlan! Babavárókölcsön is igényelhető! Kérje személyre szóló hitelkalkulációját az ingatlanirodában!


Elhelyezkedés

Orosháza, Táncsics Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615560


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615560

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi (Táncsics Mihály utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 40,7 millió Ft, négyzetméter ára 607 463 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.