star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Orosháza

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15 millió Ft

Eladó lakás Orosháza

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Orosháza

  • 56m²


Ár:

15 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Orosházán a Liget utcában kínálunk eladásra egy NEGYEDIK emeleti ERKÉLYES, NAGYKONYHÁS egyedi elszámolású 56 négyzetméteres 2 szobás lakást. A lakás csendes, jó környéken önállóan gazdálkodó társasházban van és tehermentes.
A lakásban egy nagy nappali és az abból nyíló erkély, egy háló, közlekedő folyósó, felújításra szoruló WC és fürdő, valamint egy nagyméretű konyha és kamra található. Az ingatlan részben felújított, laminált padló került lerakásra és műanyag nyílászárókat kapott. Fűtése gázkonvektor. Áprilisban költözhető.
CSOK és hitelképes ingatlant! Hitellel és babaváró kölcsönnel kapcsolatban is várjuk érdeklődésüket! Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.


Elhelyezkedés

Orosháza, Liget utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618127


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618127

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi (Liget utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 267 857 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.