star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Mecsekoldal

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Mecsekoldal 1. kép

Eladó lakás Pécs, Mecsekoldal

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Mecsekoldal

  • 57m²


Ár:

40 000 000 Ft

Közös költség
9,7 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Pécs-Mecsekoldal belvároshoz közeli részén, frekventált helyen, a Jurisics Miklós utcában eladó egy 57 m2-es, 2+1 szobás, déli tájolású, távfűtéses, szigetelt panellakás. Az ingatlan 2. emeleti, középső fekvésű, 2 nagy szobával és egy fél szobával, konyhával, közlekedővel, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik, minden helység külön nyílik. A lakás 15 éve már átesett egy felújításon, a nyílászárók cseréje 3 éve történt. A környék csendes, családbarát, rendezett társasházi viszonyok, kulturált lakóközösség, parkolás a ház előtt ingyenes.Buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő, játszótér aközelben. A jó buszközlekedéssel a város minden pontja, de 10 perces sétával a belváros és az egyetemi karok is könnyedén elérhetőek.Kiváló választás egy pár vagy egy család számára! Befektetésnek is kitűnő lehetőség.


Elhelyezkedés

7624, Pécs, Mecsekoldal, Jurisics utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6648283


Ingatlannet kód: 6648283


Az általad megtekintett eladó Pécs, mecsekoldali (Jurisics utca ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 701 754 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Tünde Märcz hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648283. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Mecsekoldal ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.