star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Tettye

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Tettye

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Tettye

  • 38m²


Ár:

39 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
alagsor
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pécsett a Tettyén, ugyanakkor a történelmi belvároshoz nagyon közel, 2023-ban átadott, szigetelt, kiváló minőségű, kis létszámú, háromszintes társasház alagsorában, elegáns, teljes mértékben bebútorozott és igényesen berendezett, hőszivattyúval szerelt, fal- és mennyezeti hűtés-fűtéssel rendelkező, nagyon alacsony rezsivel bíró, 38 m2-es újszerű lakás teljes berendezéssel és 20 m2-es udvari, fedett gépkocsi beállóval együtt eladó.
A mindössze 4 lakóegységből álló társasház alagsorában elhelyezkedő ingatlan egy nagyobb szobából, konyha-étkezőből, épített zuhannyal szerelt fürdőből és külön WC-ből áll. A kivitelezés és a bútorozás során elsőrangú szempont volt a minél igényesebb megvalósítás, ennek megfelelően nagyon magas minőségű burkolatok, szaniterek, és ingóságok kerültek beépítésre, illetve elhelyezésre.
Az ingatlant is magában foglaló társasház városon belüli elhelyezkedése és a mérete alapján kiválóan alkalmas befektetési célra is, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten ilyen okból keresnek ingatlant - legyen az diákok részére történő kiadás, vagy kereskedelmi szálláshely szolgáltatás. Kiadásra való megvétel esetén társaságunk a vásárlást követően hathatósan tud közreműködni a bérbeadás és a lakáskezelés kérdéskörében is.

FONTOS: egyrészről az irányár magában foglalja a képen látható és az ingatlanban található valamennyi ingóság és felszerelési tárgy, illetve a fedett gépkocsi beálló ellenértékét is, másrészről az ingatlan megjelölése iroda.

Iár: 39,5 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Tettye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655386


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655386


Az általad megtekintett eladó Pécs, tettyei téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 039 474 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Tettye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.