star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 49m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Pécs-Mecsekoldalban, a centrumtól 1 km távolságra - a Jurisics utca szomszédságában - kiváló adottságokkal rendelkező, tégla építésű, 50 m2 (+ 22 m2 zárt erkély) alapterületű, egy és fél szobás, összkomfortos, kiváló állapotban lévő első emeleti lakás eladó!
A déli tájolású, csendes, nyugodt, parkosított közterületre néző ingatlan kettő szintes társasházban található. Belső tereit előtér, igen tágas, gépesített amerikai konyhás étkező és nappali, hálószoba, zuhanyfülkés fürdőszoba mosógéppel, és különálló illemhely alkotják, - amit 22m2-es, déli tájolású erkély egészít ki, - és tesz komfortosabbá.
A lakás modern hangulatú, esztétikusan és igényesen felújított, - műanyag, hőszigetelt üvegezésű homlokzati nyílászárói reluxával és rovarhálóval szereltek, vizes helyiségei, hideg és meleg burkolatai és beépített bútorzatai prémium minőségűek.
A beépített konyha elektromos tűzhelyet, mikrót és hűtőszekrényt tartalmaz, - a fűtést és meleg víz ellátást cirko gázkazán , - ill. lemez radiátor fűtőtestek biztosítják. A lakás (víz- és kommunális díjat is tartalmazó) közös költsége 8.500.-Ft., átlagos havi rezsiköltsége 15.000.-
Az ingatlan bútorozottan és gépesítetten eladó!
Parkolás az épület előtti közterületen, - saját gépjármű beállón, - ingyenesen lehetséges.
Tekintse meg a vidosétát is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351595


Elhelyezkedés

Pécs, Mecsekoldal


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545862


+36 70

Ingatlannet kód: NET6545862


Az általad megtekintett eladó pécsi (Mecsekoldal) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 018 367 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Várai Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.