star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Salgótarján

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó lakás Salgótarján

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Salgótarján

  • 49m²


Ár:

20 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Nógrád megye, Salgótarján (Belváros), "Casco"-s házban, 49 nm-es, 1+1 félszobás, magasföldszinti, összkomfortos, tehermentes, azonnal birtokba vehető lakás eladó!

A lakás felújított, kulturált, költségmentes állapotú. Néhány éve cserélve lettek a villamos -és vízvezetékek, alsó burkolatok és a bejárati ajtó. Megújult a fürdőszoba és a konyha.

Helyiségei: 1 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, erkély (8 nm).

A fűtést és meleg víz ellátást egyedi mérős távhő biztosítja.

A társasház a 70'-es években épült, abszolút belvárosi lokációval rendelkezik, liftes, erkélyes lakásai közkedveltek a városban.

A lakás közvetlen közelében található a főutca (belváros), gimnázium (Madách), óvoda, SPAR, buszmegálló. alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, erkély, közös tároló, új villamoshálózat, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Salgótarján, Salgótarján, Rákóczi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591428


+36 70

Ingatlannet kód: NET6591428


Az általad megtekintett eladó salgótarjáni (Salgótarján, Rákóczi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 426 531 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Tatár Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591428. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.