star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Salgótarján

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

13,3 millió Ft

Eladó lakás Salgótarján

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Salgótarján

  • 55m²


Ár:

13 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Salgótarjánban a Vásárcsarnokhoz közel eladó 2 szobás lakás. Az egyik szobában kis francia erkély nyílik. A lakás részleges felújítást igényel, a konyhában és az előszobában még PVC burkolat van. A szobákban parketta burkolattal találkozhatunk. A mellékhelység és a fürdőszoba külön helységekben található. Kis átalakítással a lakás kiváló befektetés vagy kellemes otthon lehet fiatal családok számára is. A szobák 12 nm-nél nagyobbak a Csok plusz feltételeinek megfelelnek. Teljes körű ügyintézéssel segítem ingatlanvásárlását. Forduljon hozzám bizalommal és nézzük meg közösen a lakásban rejlő lehetőségeket.


Elhelyezkedés

Salgótarján, Rákóczi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618416


+36 20

Ingatlannet kód: NET6618416


Az általad megtekintett eladó salgótarjáni (Rákóczi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 13,3 millió Ft, négyzetméter ára 241 818 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Domboróczki Rita referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618416. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.