star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 37 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

28 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 37 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 37m²


Ár:

28 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár központ közeli, 1 szoba, konyha, külön fürdőszoba és külön wc-vel rendelkező, erkélyes panel lakás eladó.Saját tárolóval és egy közös bicikli - babakocsi tárolóval rendelkezik.Az épület a panelprogram keretein belül 5 cm vastag szigetelést és színezést kapott. A konyha ablak ki lett cserélve műanyag nyílászáróra. A radiátorra egyedi fűtés mérő van felszerelve.Az épület előtt ingyenes parkolási lehetőség, az épület mögött pedig egy játszótér van. A 2,8 nm-es, alulról belátásgátlós erkély, ami a parkoló irányába néz, ideális helyet biztosít a reggeli kávézásokhoz.Nem messze található étterem, boltok, benzinkút és sorolhatnám. Ez, a mindössze 37 nm-es lakás csendes, nyugodt környezetben található. Ideális összeköltöző fiatalok számára.
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: LK087290


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579019


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579019

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 756 757 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579019. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.