star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 67m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR Belvárosában ELADÓ egy első emeleti, 67 m2-es, 2 szoba + étkezős, erkélyes TÉGLA lakás.
I.á.: 59.9 M Ft   Tel.: 06-20-337-0424
A LAKÁS közvetlenül a történelmi belváros mellett, a Várkörúton található, ablakaival az Ősz utcai parkra tekint. Az első emeleti lakásba egy széles folyosós, tágas, világos lépcsőházból lépünk be. A 67 m2-es lakás elrendezése: 2 nagy méretű szoba, (19 és 19 m2), étkező, konyha, spájz, fürdőszoba és wc külön helyiségben.
A közelmúltban részleges felújítás történt, ennek során a fürdőszoba újult meg teljes mértékben: új burkolatok, vezetékek, szaniterek kerültek beépítésre.
A szobák szép állapotú tölgyfa parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás alapvetően – a fürdő kivételével - felújítandó állapotú.
A HÁZ egy rendbentartott 3 szintes épület. Tágas, napfényes folyosói tiszták, növényekkel gazdagon díszítettek. Óriási ablakain dől be a fény. Széles lépcsőin nem okoz gondot a költözés, mert bármekkora bútorral könnyedén elférünk.
A KÖRNYÉK rendkívül keresett, hiszen a ház melletti Várkörút zebráján átkelve már a történelmi belvárosban vagyunk. A Fő utca, Színház, 1 perc sétatávolságra vannak a lakástól. Az összes belvárosi program gyalogosan elérhető szinte pillanatok alatt, a különféle intézmények, bankok, hivatalok, mivel zömmel a belvárosban vannak, szintén könnyedén és gyalogosan elérhetőek.
ALTERNATÍV hasznosítási lehetőség: a lakás elhelyezkedése, belső elrendezése és mérete alapján kiválóan alkalmas ügyvédi iroda, rendelő kialakítására, vagy egyéb vállalkozás üzemeltetésére.
I.á.: 59.9 M Ft   Tel.: 06-20-337-0424


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611114


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611114

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 894 030 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Erika referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611114. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.