star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

25,8 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 35m²


Ár:

25 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Emelet
4.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Központi Elhelyezkedésű 4. emeleti Lakás a Szedreskertben. Egyedül állóknak, fiatal pároknak vagy akár befektetőknek kíváló lehetőség.Ingatlan jellemzői:- Szobák száma: 1 nagy szoba + étkező vagy kisebb szoba- Alapterület: 35 négyzetméter- Erkély: Franciaerkély- Komfort: Összkomfortos- Emelt szint: 4. emelet- Szigetelt épület- Új nyílászárókRövid leírás:Ebben a hangulatos, központi elhelyezkedésű lakásban otthonra lelsz a város egyik legkedveltebb lakónegyedében, a Szedreskertben. Az ingatlan egy szigetelt épület 4. emeletén található, és a nyílászárók teljesen újak, így minden kényelmet biztosítanak.Az ingatlanban egy tágas szoba és egy kisebb helyiség található, mely jelenleg étkezőként funkcionál, de könnyedén átalakítható más rendeltetésre is. A franciaerkélyről gyönyörű kilátás nyílik a környező területekre, és a lakás összkomfortos kialakításának köszönhetően minden modern kényelmet megkapunk.Az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, és a parkolás az utcán ingyenes. A tömegközlekedés könnyen elérhető, így gyorsan eljuthatsz a város különböző pontjaira. A belváros, a Pláza bevásárlóközpont és a buszpályaudvar mindössze rövid sétára találhatóak. Emellett a környéken számos fontos intézmény is megtalálható, és a Rózsa liget és a Bregyó köz is ideális helyszínt kínál sétákhoz, pihenéshez és sporttevékenységekhez.Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívj még ma, hogy megtekintsd ezt a kellemes otthont, és válaszd a központi elhelyezkedés és a kényelem tökéletes kombinációját!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: LK064705


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623707


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623707

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 25,8 millió Ft, négyzetméter ára 737 143 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623707. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.