star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szerencs

  • 101 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Szerencs

  • 101 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szerencs

  • 101m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Borsod Abaúj Zemplén vármegyében, Szerencs központjában egy közös udvarban lévő 101m2-es ingatlant, 24m2-es pincével.

A lakás 1960-ban épült, szerkezete kő és tégla. A födém fából készült és cserép fedést kapott. A fűtésről gázkonvektorok, illetve klíma gondoskodik. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a felújítás során. Falai festettek, a szobák lamináltpadlóval burkoltak. A többi helyiség hidegburkolatot kapott.

A lakás két bejárattal rendelkezik. Az első ajtón keresztül az előszobába lépünk, ahol egy egyedileg tervezett térelválasztó szekrény kapott helyet. A bejárattal szemben, külön helyiségben kapott helyet a konyha, ahová az előszobából és az étkező részből is be lehet menni, ami egybe van a nappalival. Mindegyik helyiség metlakival lett leburkolva.

Bal kézre található a háló, ami lamináltpadlóval lett burkolva és ahol helyet kapott a klíma is. A szobából nyílik a fürdő- a WC-vel együtt- amiben zuhanyzó került kialakításra és csempe burkolatot kapott. A fürdőből nyíló másik ajtón keresztül, újra a konyhába érkezünk.

A szobán keresztül megérkezünk a lakás legutolsó helyiségéhez, ami eddig irodként működött, így külön bejárattal is rendelkezik, illetve egy teakonyha és zuhanytálcával ellátott WC-s fürdőszoba is kialakításra került.
A szoba félig lamináltpadlót, félig hidegburkolatot kapott.
Az ingatlan felújított és egy előkert is tartozik hozzá, ahol teljes nyugalommal megihatja a reggeli kávéját. Frekventált helyen található, a kapuból kilépve pár méterre van a buszmegálló.

A posta, ABC vele szemben, a közelben pedig számtalan kisbolt és vendéglátóipari egység található.

Ne hagyja ki!

Fiatal párok, idősek, és vállalkozások számára is ideális lehetőség.
Ha felkelettem érdeklődését, keressen bizalommal! Hiteligénylésben is állunk rendelkezésére.

Helyiséglista:
- előtér
- konyha
- nappali -étkező
- szoba
- fürdőszoba
- iroda
- teakonyha
- fürdőszoba


Elhelyezkedés

Szerencs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614116


+36 70

Ingatlannet kód: NET6614116

Az általad megtekintett eladó szerencsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 101 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 296 040 Ft, ami a szerencsi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szerencs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.