star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szerencs

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

8 millió Ft

Eladó lakás Szerencs

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szerencs

  • 48m²


Ár:

8 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Borsod Abaúj Zemplén vármegyében, Szerencs fő utcáján egy közös udvarban lévő 48m2-es szintes társasházi lakást.

Az ingatlan 1980-ban épült keresztblokkos megoldással. A födém szerkezete fából készült, a tető cseréppel lett ellátva. A víz és villany be van vezetve, a csatornázás kialakítása is megtörtént. Falai festettek, a fürdő és a konyha csempe burkolatot kapott.

Az előszobából- amely étkezőként is szolgálhat- nyílik egy fürdőszoba, illetve egy főző fülke. A bejárattól balra található a nappali, ahol az emeletre vezető lépcső is helyet kapott.
Az tetőtérre érve két irányba tudunk fordulni. Jobbra egy kisebb helyiség található, ami félig nyitott, elrendezésű dolgozószobának ideális. Balra pedig egy nagyobb helyiség kapott helyet, ami a háló szerepét töltheti be.

A buszmegálló a kapuból kilépve pár méterre található, vele szemben pedig posta, ABC.

Az ingatlan felújításra szorul, de fiatal házasoknak, egyedülállónak, családi fészekből újonnan kirepült és önállóságra vágyó fiataloknak tökéletes. Pazar otthon válhat belőle, felújítás után.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal! Hitelügyintézésben is segítünk.

Helyiséglista:
- előtér/étkező
- fürdő
- konyha
- nappali
- szoba
- szoba


Elhelyezkedés

Szerencs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614118


+36 70

Ingatlannet kód: NET6614118

Az általad megtekintett eladó szerencsi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami a szerencsi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614118. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szerencs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.