star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 73m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

A belváros peremén, a Bagolyvár és a Jókai Park közelében várja új lakóit egy nettó 73, bruttó 90 m2- es egyedi hangulatú tetőtéri lakás.
A lakás a 3. emeleten található, minden helyisége napfényes, déli fekvésű. Az ajtón belépve a tágas előszobába érkezünk, itt kapott helyet az étkező. Minden szoba külön nyílik, a három fél szobán kívül egy otthonos hangulatú nappali is helyet kapott a lakásban, ahol kényelmesen együtt tud lenni a család.
A tágas, ablakos fürdőszobában, fürdőkád és zuhanyzó is rendelkezésre áll, a wc külön helyiségben található.
A közelmúltban az összes ablakot korszerű, hőszigeteltre cserélték.
A fűtésről és a meleg vízről egy 3 éves, kombi gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a nyári melegben pedig egy klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet.
A lakáshoz tartozik egy padlástér, mely a lakásból megközelíthető, tárolásra kiválóan alkalmas.
A zárt udvarban lehetőség van gépkocsinkkal parkolni, így autónkat biztonságban tudhatjuk, a társasház kertjében pedig nyugodtan játszhatnak a gyerekek.
A lépcsőház tágas és rendezett, az épület külső homlokzatát a közelmúltban újították fel.
Amennyiben a belváros közelében keresi tágas, napfényes, egyedi hangulatú új OTTHONÁT, akkor ezt a lakást látnia kell!
További információkért, és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt, és ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: LK059762


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642587


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642587


Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 616 438 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Alíz referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.