star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32,7 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 51m²


Ár:

32 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BOMBA ÁRON! Teljes körűen felújított, fiatalos lakás! Ilyen lehetőség ritkán adódik, ne szalassza el! Szombathely egyik kedvelt városrészén, a Károly Róbert utcában egy 51 nm-es, kiváló elosztású, 2 szobás, 4. emeleti, erkélyes tégla lakás keresi új tulajdonosát.Befektetésnek is remek lehetőség, akár azonnal bérbe adható! Ha nem akar a felújítással bajlódni. Ha alacsony rezsijű lakást keres. Ha napsütötte, világos, csendes otthonra vágyik. Ha Önnek fontos az értékállóság.Akkor ne keressen tovább! Itt egy remek lehetőség! Az lakás 2018-ban minőségi anyagok felhasználásával, igényes és teljeskörű felújításon esett át. A felújítás során a teljes vezeték csere (víz, villany, csatorna, gázvezeték) megtörtént. Gyönyörű, új konvektor fűtőtestek kerültek beépítésre. A lakás mennyezete 10 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapott gipszkarton burkolással. A lakás minden helyisége új, igényes burkolattal van ellátva. A szobák laminált padló burkolattal a többi helyiség hideg burkolatottal. A lakásban minden nyílászáró egyedi készítésű és vörösfenyőből készült. Mind a hőszigetelt bejárati ajtó, mind a belső ajtók és az ablakok is. Utóbbiak szúnyoghálós redőnnyel felszereltek. Az erkélyen hangulat világítás és szintén új burkolat található. A lakás komfortját hűtő-fűtő klímával növelték!Az ár részét képezi a beépített, gépesített konyhabútor (elektromos sütő, elektromos főzőlap, mosogatógép), a folyosón található beépített szekrény és a fürdőszobai bútorok is. A lakás rezsiköltsége nagyon kedvezően alakul, ezáltal nem csak komfortos, hanem egy igazán gazdaságos otthonba is költözhet. Az ingatlan dél-nyugati fekvésének köszönhetően a lakás napsütötte és világos. Elrendezése praktikus, mindkét szoba külön bejáratú. A lakás zöldterületre néz, így egy nyugodt, csendes otthonra lelhet benne. Ideális választás azok számára, akik a városközpont közelségét és a nyugodt környezetet egyaránt értékelik. A téglaépítés nem csupán esztétikai előnyt jelent, hanem hosszútávon is kedvez az értékállóságnak, fenntarthatóságnak és energiatakarékosságnak. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben megtalálható minden, amire csak szükségünk lehet! A lakókörnyezet is rendezett. A lakáshoz tartozik egy önálló pincerekesz is. Ingyenes parkolási lehetőségre a ház előtti és mögötti parkolóban is lehetőség van. Jó szívvel ajánljuk fiatal pároknak, de befektetőknek is remek lehetőség, mert a lakás könnyen kiadható! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a belvároshoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben találja meg álmai otthonát. További információért és megtekintésért az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni: A képek magukért beszélnek! Ne maradjon le róla, hívjon most!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK095127


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649105


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649105

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 32,7 millió Ft, négyzetméter ára 641 176 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649105. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.