star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 55m²


Ár:

27 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Felújított, 2 szoba hallos, erkélyes lakás eladó!

Tatabánya, Gál István lakótelepen eladó egy 55 nm-es, 2 szoba hallos panellakás, amely egy liftes, 10 szintes épület 4. emeletén található.

Az ingatlan nyílászáróit fél évvel ezelőtt cserélték, kétrétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre. 10 évvel ezelőtt felújították a lakást, a teljes elektromos hálózatot kicserélték, a szobákban igényes laminált padló, a többi helyiségben járólap található, a fürdőszobába és mellékhelyiségbe új burkolatok kerültek.
A fűtésről távhő gondoskodik. A konyhabútor, az előszobafal és a hallban található gardróbszekrény a vételár részét képezi.

A lépcsőház tiszta, rendezett. Közös költség: 11.000.- Ft/hó

Kitűnő lehetőség fiatal pároknak, családoknak, minden infrastruktúra percek alatt elérhető, kormányhivatal, vasútállomás, iskola, orvosi rendelő, üzletek.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben kiváló adottságokkal rendelkező lakást keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!
Farkas Judit
+36 30 101 4930


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655259


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655259


Az általad megtekintett eladó tatabányai panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 507 273 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Judit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655259. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.