star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

88,40 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 60m²


Ár:

88 404 750 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
4.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
van

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 308655
Szereti a nyüzsgő budapesti életet, mégis csendes lakásban szeretne élni, esetleg keres egy jó befektetési lehetőséget? A belvárosban, a Bazilikához közel, az Október 6. utcában egy 1910-ben épült szecessziós házban kínálunk Önnek erre lehetőséget egy 60 nm-es 3 szobás lakás formájában.
A fákkal szegélyezett utcáról a ház biztonságába lépve egy nyitott lépcsőházú társasház 4. emeletén, a belső udvarról nyílóan, a volt CEU épületének háta mögött találjuk a lakást.
Egy széles és hosszú előszobába érkezve találunk két nagyobb méretű hálószobát.  Az egyik szoba közel 7, a másik közel 6 nm-es. Az előszoba része a több, mint 2 méter hosszú konyhapult, aktív szénszűrős elszívóval, mosogatógéppel, beépített főzőlappal és sütővel. Itt találjuk a beépített mikrót és a beépített hűtőt is valamint az étkezőasztalt.
Az előszobából nyílik egy gyönyörű és tágas fürdőszoba, melyben kád, mosdó, WC és mosógép van. Az előszoba végén találjuk a hatalmas nappali szobát mely közel 25 nm-es.
A lakás pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, így az ablakok, ajtók cseréje, a vezetékek felújítása, a modern konyhabútorok beépítése is megtörtént. Fűtésről házközponti megoldással gondoskodnak, ennek költségét a 37.000 ft-os közös költség tartalmazza, melyben még a vízfogyasztás díja is benne foglaltatik.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros, Október 6. utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596955


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, belvárosi (Október 6. utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 88,40 millió Ft, négyzetméter ára 1 473 413 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zalai Zsolt referens az Andersen Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.