star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 104 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

243 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 104 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 104m²


Ár:

243 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1854
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! LUXUS LAKÁS A BAZILIKÁNÁL!V.,Bazilikánál egy 1854-ben épült MŰEMLÉK házban ELADÓ egy finoman elegáns, 2016-ban teljes körűen, nagyon magas minőségben felújított 2 szobás, gardróbos luxus lakás. A lakás belsőépítész által megálmodott tervek és színvilág alapján újította fel a Tulajdonos. Minden berendezés, konyha, gardrób, egyedi méretek, és design alapján lett csináltatva, megrendelve külföldről. A komplett berendezés a vételár részét képezi. A lakás biztonságát szolgálja a belső kamera rendszer, videós kaputelefon. Belső hangszórórendszer lett kiépítve minden helyiségbe. A konyhába MIELE konyhagépek lettek beépítve, a konyhapultot antracitszürke kvarcból készítették. Az egész lakás klimatizált, és minden helyiségben padlófűtés van. Az épület műemlék épület, ezért a nyílászárók kívül-belül eredetiek, de gyönyörűen felújíottak. Az ablakok hangszigetelt üvegezést kaptak, ezért a város morajlása alig hallatszik. A lakás ablakai közvetlen a Bazilikára-Szent István térre néznek. Amennnyiben szívesen töltené napjait egy modern, de mégis eredeti hangulatvilágú lakásban, akkor ezt mindenképp tekintse meg.Az ingatlan tehermentes, előzetes időpont egyeztetéssel tekinthető meg.

243000000 Ft

Referencia szám: LK022162-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646655


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 1854, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 243 millió Ft, négyzetméter ára 2 336 538 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz István. referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646655. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.