star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 103 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

269,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 103 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 103m²


Ár:

269 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1905
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Most elkészült, teljeskörűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás eladó a Balassi Bálint utcában, a Parlament és az Olimpiai park szomszédságában.

A negyedik emeleti lakás belmagassága 3,2 méter, alapterülete 103 m2. Az ingatlan belső terei teljes átalakításra kerültek a modern kor követelményeinek megfelelően: nappali + 2 hálószoba, két fürdőszoba, külön konyha + étkező került kialakításra.

Nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, így az egyedileg a lakáshoz tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A lakás magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és kifejezetten csendes.Az épület rendezett, a villany gerincvezetékének felújítását a napokban fejezik be, a belső homlokzat visszajavítása természetesen meg fog történni.

A Duna part, A Parlament, a Jászai Mari tér, az Olimpiai Park, a Margit sziget, a Westend bevásárlóközpont, a 13. kerület legnívósabb része, megannyi kávézó és étterem mind pár perces sétatávolságon belül találhatóak.

A felújítás során a teljes villamos és gépészeti hálózat megújításra került.A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolás (a teljesség igénye nélkül):- a felújítás során a lakás minden centimétere újragondolásra került- gépesített konyha prémium BOSCH beépített konyhagépekkel, kő munkapulttal- szállodai komfortot biztosító ágyak, prémium matracokkal- egyedi dekorációk- luxus bútorok- rengeteg szekrény, tárolási lehetőség- prémium beltéri ajtók- elektromos redőnyök- légkondícionáló minden szobában- valódi fa parketta (tölgy)- riasztó,- Exkluzív kristály csillárok,- Energiatakarékos LED design világítás mindenhol- retifikált olasz és spanyol design burkolatok,- külön mosógép és szárítógép- prémium szaniterek- beépített bidés wc- prémium esőztető zuhany (mutatja a zuhanyvíz hőmérsékletét is)- riasztóAz ár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat!A lakás tehermentes, és rövid időn belül birtokba adható.

269900000 Ft

Referencia szám: LK013565-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657028


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m². További jellemzői: az építés éve 1905, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 269,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 620 388 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz István. referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.