star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 73m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Veszprém kedvelt városrészében, a Bakonyalja lakótelepen eladó 1. emeleti, 73nm-es, 3 szobás, jó állapotú, egyedi fűtéses téglalakás! Kiváló elrendezésének köszönhetően életterei jól elkülönülnek, napfényesek!

Az ingatlanba belépve egy tágas előtér, étkező fogad minket, innen jobbra található a gépesített, szép konyha sarkában egy kis kamrával, mellette pedig az egyik szoba helyezkedik el, majd következik külön a wc és mellette a fürdő. Ingatlan bal oldalán egy erkélyes nappali található, mellette pedig még egy szoba. Az elmúlt években a szobák burkolatai cserélve lettek, az otthon melegéről pedig egy modern kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással.

Gazdaságos fenntartás, jó lokáció, közelben boltok, szolgáltatók, buszmegálló. Ideáli választás akár családoknak, csok+ igényelhető rá, de egyéb kedvező finanszírozás kapcsán is állok rendelkezésre, keressen bátran! Opcionálisan garázs is vásárolható, mely külön hrsz-on van, ez külön megegyezés tárgyát képezi.


Elhelyezkedés

Veszprém, Vécsey Károly utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631869


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631869

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi (Vécsey Károly utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 820 548 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Maár Dávid Richard referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631869. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.