star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86m²


Ár:

74 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1890
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Külső-Terézvárosban, az Izabella utcában egy sarki, jó állapotú épületben eladóvá vált egy tágas nettó 86 nm-s lakás.

A magasföldszinten található, nagy belmagasságú, lakás fekvésének köszönhetően világos, nagy szobáit süti a nap.

Az alapterülete 86 nm, a két -jelenleg hálószobaként használt szobában stabil, kb 8 ill kb 6 nm- galéria került.

Elosztása: tágas nappali, 2 hálószoba, konyha étkezővel, kádas fürdőszoba + mellékhelyiség, külön wc, közlekedő. A szobák elhelyezkedése az alaprajzon látszik, azonban fontos, hogy külön-külön megközelíthetőek,így nem csak családok, de lakótársak is kényelmesen élhetnek a mindennapokban. Amennyiben valaki rövidtávú kiadásban gondolkodik, egy nagyobb felújítás után akár 3 kisebb apartman is kialakítható.

A lakásban a komolyabb munkálatok az elmúlt években megtörténtek: az ablakok cserélve lettek, több rétegű üveggel és redőnnyel rendelkeznek, a fűtésrendszer korszerűsítve lett. Egy Saunier Duval Isotwin F30 kondenzációs kazán radiátorokon át adja a meleget, és kb 10 éve a vezetékek is cserélték.

Ha valaki saját részre venné meg az ingatlant, akkor egy esetleges esztétikai modernizálás szükséges, de befektetés -kiadás esetén azonnal bérbeadható.

A ház jó helyen (pár perc sétára a Körúttól), és jó állapotban van; az elmúlt években teljes homlokzat és külső felújítás történt, aminek a költségét a közös költségből félretett felújítási alapból fizeti a ház.

A környék nagyon jó, legyen szó akár intézményekről, bevásárlásról, szórakozásról egyaránt. Pár perc alatt a Földalatti, az Oktogon, troli vonalak és a 4-6-s villamos is elérhető. berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, közös tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Terézváros, Budapest 6. kerület, Izabella utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6202750


+36 30

Ingatlannet kód: NET6202750

Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerület, terézvárosi (Budapest 6. kerület, Izabella utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: az építés éve 1890, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 870 930 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6202750. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.